Wie zijn wij

Marlies Laan

 

Marlies is sinds 2011 zowel oncologie- als oedeemfysiotherapeut. Naast het behandelen van oncologische patiënten, geeft Marlies therapie aan reguliere patiënten. Vanaf 2012 verzorgt Marlies tevens Oncofitness, medische fitness voor haar oncologische patienten. Ook heeft Marlies zich gespecialiseerd in Oedeemfysiotherapie, de fysiotherapeutische behandeling van littekens.

Tevens neemt Marlies deel aan Lymfecare Hengelo, een samenwerkings-verband van oedeem- fysiotherapeuten, welke werkzaam zijn in het ziekenhuis (Zorggroep Twente) en in de eerste lijn, om te komen tot betere voorlichting en zorg voor de patiënten.

Tijdens een ziekte, na een ingrijpende operatie of bij chronische pijnklachten, kan het zijn dat het contact met je lijf is verminderd of verstoord. Er is dan sprake van een verminderd lichaamsbewustzijn. Lichaamsbewustzijn is: het in staat zijn te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Marlies heeft de cursus ‘lichaamsbewustzijn als tool in de fysiotherapeutische behandeling’ gevolgden afgerond. Ze kan u er meer over vertellen of u begeleiden bij het vergroten van uw lichaamsbewustzijn.

Marlies is BIG geregistreerd onder nummer 39061935904

Marlies Laan

Marlies Laan

Oedeem-en oncologiefysiotherapeut

marlies@fysiotherapiekompas.nl

Openingstijden

Ma - Vr :  08:00 - 21:00
Za :          10:00 - 15:00

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 133 822 03
info@fysiotherapiekompas.nl

facebook linkedin

Nieuwsbrief