Samenwerking

Samenwerking

Zoals in onze missie en visie beschreven wordt, zijn wij een wijkgerichte, vooruitstrevende praktijk. Hierbij hoort onderlinge samenwerking tussen verschillende paramedische en medische zorgverleners. Om kwalitatief hoogwaardige zorg aan te bieden zijn wij daarom aangesloten bij enkele netwerken. Daarnaast zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met sportverenigingen in en om onze wijk.

Op deze pagina vindt u aantal van de zorgverleners, netwerken en sportverenigingen waar wij mee werken.

 

H.G.V. (Hengelose Gym Vereniging)

H.G.V. is een brede en laagdrempelige vereniging, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten of bewegen. De lessen worden gegeven op locaties verspreid over heel Hengelo en worden verzorgd door opgeleide trainers. H.G.V. is groeiende met 750 leden en een aanbod van 18 verschillende sport- en beweegactiviteiten.

 

 

T.C. Groot Driene

T.C. Groot Driene is een tennisvereniging met een fraai complex gelegen aan de Zwavertsweg (naast station Hengelo Oost). Het park beschikt over 7 kunstgrasbanen en een gezellig clubhuis met terras. Door de kunstgrasbanen kan er ook buiten het seizoen en bij minder weer gespeeld worden.

 

 

B.W.O.

K.S.V. / B.W.O. is een sportvereniging uit Hengelo met afdelingen voor voetbal en handbal. De club telt ruim 1200 leden. De voetbal vindt plaats aan de Oldenzaalsestraat en de korfbal in de sporthal ’t Hoge Vonder te Deurningen. Enkele jaren geleden is er op het sportpark met 5 wedstrijdvelden een grote multifunctionele kantine gebouwd.

 

 

 

H.V.V. Hengelo

H.V.V. Hengelo is een gezellige voetbalvereniging opgericht in 1909. Het mooie sportcomplex (De Waarbeek) bevindt zich aan de Twekkelerweg. Met 3 speelvelden (waaronder 1 kunstgrasveld), een schitterende tribune en kantine met terras is H.V.V. een relatief kleine/middelgrote voetbalvereniging.

 

Aangesloten bij:

Rug Netwerk Twente

ParkinsonNet

Echo Netwerk Twente

Openingstijden

Ma - Vr :  08.00 - 21.00 uur
Za          :  09.00 - 12.00 uur

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 133 822 03
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief