Oncofitness

OncoFitness

 

 

Beweegprogramma

Bewegen bij Kanker biedt u op verantwoorde wijze begeleiding naar een optimale conditie en het hervinden van uw mogelijkheden en grenzen. Zou u graag uw huidige grenzen willen verleggen? Wilt u graag weer fitter worden onder professionele begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut?

Wat is Bewegen bij Kanker?

Bewegen tijdens een behandeling tegen kanker kan erg goed zijn. Het verbetert kwaliteit van leven en bevordert herstel. De ziekte kanker en alles wat ermee samenhangt is erg ingrijpend. Het is vaak moeilijk om de draad weer op te pakken. Ook wanneer vooruitzichten goed zijn.

Wat kan het programma voor u betekenen?

Onder begeleiding van een fysiotherapeut, met de vereiste deskundigheid, werkt u aan de opbouw van uw lichamelijke conditie en het herwinnen van het vertrouwen in uw eigen lichaam.

Fit tijdens en na kanker

Het fitnessprogramma bestaat uit verantwoorde conditie en krachttraining, aangevuld met mobiliteitsoefeningen. ‘Bewegen bij kanker’ bestaat uit 10 weken, 1 à 2 uur trainen per week. Ook bestaat er de mogelijkheid voor individuele begeleiding bij verminderen van bewegingsangst of lymfoedeem. U wordt begeleid door een psychosomatisch, oedeem en oncologiefysiotherapeut.

Wat zijn de doelen?
  • Zorgen voor een betere zelfredzaamheid in het dagelijks leven en werksituatie.
  • Meer ziekte-inzicht en zelfvertrouwen creëren.
  • Vergroten van het lokale en algehele uithoudingsvermogen, met name gericht op het herstel van dagelijkse activiteiten.
  • Het verkennen van mogelijkheden en grenzen en plezier in bewegen verkrijgen.
Interesse?

Klik hier voor de flyer of neem contact op met onze praktijk (tel. 074 250 41 34) en vraag naar Marlies Laan.

Openingstijden

Ma - Vr :  08.00 - 21.00 uur
Za          :  09.00 - 12.00 uur

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 133 822 03
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief