Reguliere fysiotherapie

Reguliere fysiotherapie

Specialist in beweging

Als je niet goed kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, als je meer moet bewegen, als je moeite hebt met bewegen. De fysiotherapeut in Hengelo is er voor iedereen. Van klein tot groot en van jong tot oud.

Reguliere fysiotherapie

Alle fysiotherapeuten bij fysiotherapie Kompas zijn deskundigen op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Zij geven advies, begeleiden en behandelen patiënten met allerlei verschillende lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld pijn, zwelling, aandoeningen aan spieren, pezen, banden, gewrichten of zenuwen. Dit kan gaan om sportblessures, maar ook om klachten als gevolg van werkzaamheden, een ongeval, ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

De intake

Tijdens een uitgebreide intake vormen we een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten. Op basis hiervan wordt bepaald of er een fysiotherapeutische indicatie is. Zo ja, dan worden er behandeldoelen en een behandelplan opgesteld in overleg met de patiënt. Indien nodig wordt u naar een gespecialiseerde collega doorverwezen.

Het behandelproces  

Het doel van de fysiotherapie behandeling is vaak het verbeteren van de mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en/of uw uithoudingsvermogen. Hierbij wordt de lokale en algehele belastbaarheid verhoogd. De behandeling kan bestaan uit oefentherapie, manuele verrichtingen, massage of fysische therapie.

Uitbehandeld

Er wordt geëvalueerd of de voorafgestelde behandeldoelen zijn bereikt en er wordt een verslag naar de huisarts en/ of specialist verstuurd.

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 197 96 717
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief