Praktijk in een gezondheidscentrum

Verzekeraars en vergoedingen

 

Vergoedingen fysiotherapie

Fysiotherapie wordt op dit moment voor het grootste gedeelte vergoed uit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen, of het maximaal te vergoeden bedrag, verschilt per verzekeraar. Het is belangrijk dit na te kijken in uw polis. Wanneer u een aandoening heeft die op de “Chronische lijst Borst” voorkomt, worden de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering vergoed. Onze fysiotherapeuten kunnen u hierover informeren. Vanaf de 21ste behandeling kunt u de kosten declareren bij uw basisverzekering. Deze voorwaarden gelden voor alle specialisaties uit onze praktijk (met uitzondering van de bedrijfsfysiotherapie en de kinderfysiotherapie).

Vergoedingen kinderfysiotherapie

Voor kinderen van 0-18 jaar vergoedt de basisverzekering maximaal 18 behandelingen volledig, wanneer de aandoening niet chronisch is. Indien uw kind aanvullend verzekerd is, zal na de 18e behandeling de declaratie vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Kinderfysiotherapie wordt meestal volledig vergoed als de aandoening chronisch is.

Verzekeraars

Met bijna alle verzekeraars zijn ook dit jaar weer contracten afgesloten en worden de afgesproken tarieven rechtstreeks bij de verzekeraar gedeclareerd.

Met de verzekeraars CZ (inclusief OHRA en Nationale Nederlanden) en Caresq (inclusief Avitae EUCare), Zorg en Zekerheid (inclusief AZVZ) en ENO hebben wij GEEN contract afgesloten.

Zie voor meer informatie betreffende vergoedingen fysiotherapie: www.zorgvergoeding.com

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 197 96 717
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief