Praktijk in een gezondheidscentrum

Missie en Visie

Wij zijn een praktijk met veertien gespecialiseerde fysiotherapeuten en oefentherapeuten.  Fysiotherapie Kompas is een wijkgerichte vooruitstrevende praktijk.

Wij verwachten in de toekomst meer aandacht te hebben voor het aanbieden van E-health programma’s, online fysiotherapie en preventietrainingen voor onder andere chronische aandoeningen.

De onderlinge samenwerking tussen de verschillende paramedische en medische zorgverleners zal resulteren in goede samenwerking tussen therapeuten en specialisten, en zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Kompas.

Daarnaast zal er in de toekomst ruimte moeten blijven voor specialistische fysiotherapie die wordt gegeven met aandacht voor de patiënt. De bestaande producten voor ouderen, kinderen en chronisch zieken zullen van waarde blijven.

Door op een andere manier naar patiënten te kijken is er een wijze van behandelen ontstaan die Positieve Gezondheid wordt genoemd. De ideeën omtrent deze manier van kijken naar de mens ondersteunt Fysiotherapie Kompas en willen wij helpen ontwikkelen en uitbreiden.  Wij verwachten dat specialistische fysiotherapie, goedlopende producten en persoonlijke aandacht voor de patiënt belangrijk blijven voor de zorg in de toekomst.

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 197 96 717
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief