Wie zijn wij

Wenke Broekkamp

 

Wenke is in mei 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ze heeft ervaring opgedaan in de eerstelijnspraktijk, het revalidatiecentrum, ziekenhuis en verpleeghuis. Sinds 2011 is ze zich volledig gaan richten op fysiotherapie bij kinderen en in juni 2015 heeft ze de master in de Kinderfysiotherapie afgerond. Wenke is in december 2013 in deze praktijk komen werken.

In de praktijk behandelt Wenke kinderen tussen de 2 en 18 jaar met uiteenlopende klachten op het gebied van het bewegingsapparaat. Te denken valt aan kinderen die op school moeilijk kunnen meekomen met knippen, kleuren, schrijven en/of gymmen. Of kinderen die vaak struikelen en/of vallen. Maar ook sportgerelateerde klachten en houdingsklachten.

Naast het behandelen van kinderen in de praktijk ziet Wenke 0- tot 2-jarigen aan huis. Ze draagt bij aan de zorg voor Baby’s in Balans, waarvoor ze de cursus zuigelingenasymmetrie heeft gevolgd, gericht op zuigelingen met een voorkeurshouding. Ook leert ze ouders met onrustige baby’s babymassage aan, om de onrust te verminderen en de band tussen ouders en kind te optimaliseren. Daarnaast ziet ze zuigelingen die moeite hebben met de motorische ontwikkeling.

Eén keer in de week verzorgt Wenke, samen met Evelien te Winkel van LogopedieDirect, de PeuterFit voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar met motorische, spraak-taal en/of sociaal-emotionele problemen. Dit is op donderdagmiddag van 16.00 tot 16.45 in de speelzaal van de Anninksschool.

Wenke is op maandag te vinden op de Islamitische Basisschool de Tulp aan de Korenbloemstraat. Op woensdagochtend is ze aanwezig op de Openbare Basisschool Dalton Hengelo Zuid en woensdagmiddag is ze te vinden in de praktijk van Gezondheidscentrum Kompas. Donderdag is Wenke aanwezig op de Openbare Basisschool voor Montessorionderwijs de Anninksschool aan de Bergweg.

Wenke is BIG-geregistreerd onder nummer 69908552604.

Wenke Broekkamp

Wenke Broekkamp

Kinderfysiotherapeut

Openingstijden

Ma - Vr :  08.00 - 21.00 uur
Za          :  09.00 - 12.00 uur

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 133 822 03
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief