ZwangerVitaal

ZwangerVitaal

ZwangerVitaal is een eigentijdse en actieve cursus die zich onderscheidt van de reguliere zwangerschapsgym omdat er actief getraind wordt. In deze vernieuwde opzet wordt de cursus zowel verzorgd door bekkenfysiotherapeut Pien Lever en oncologiefysiotherapeut en bootcamptrainer Rachel Oberjé. De cursus heeft een preventief karakter, dat wil zeggen ter voorkoming van het ontwikkelen van klachten en fysieke ongemakken. Bovenal fit zijn en fit blijven

Wat heeft ZwangerVitaal te bieden?

De ene week zal de nadruk liggen op oefeningen ter voorbereiding op de bevalling, zoals ontspannings- en ademhalingsoefeningen, oefeningen ter bewustwording van je bekkenbodemspieren. Ook zal er tijd zijn voor coaching, waarbij onderwerpen aan bod komen die betrekking hebben op de zwangerschap, de baring en de periode na de bevalling. De andere week ligt het accent van de oefeningen op het behoud van conditie, kracht, stabilisatie en coördinatie, met speciale aandacht voor rug-, buik- en bekkenbodemspieren.

Voor wie is ZwangerVitaal?

ZwangerVitaal is bedoeld voor de actieve zwangere vrouw. Een vrouw die goed geïnformeerd en in goede gezondheid/ vitaal de periode voor haar bevalling wil beleven. Je kan al deelnemen vanaf 16 weken zwangerschapsduur. Onderzoek wijst uit dat vroeg starten met de training een positief effect heeft op je zwangerschap.

Cursusinhoud:

De cursus wordt als pakket van 10 lessen + 1 partneravond aangeboden.

Vijf lessen worden verzorgd door bekkenfysiotherapeut Pien Lever

Vijf lessen worden verzorgd door oncologiefysiotherapeut en bootcamptrainer Rachel Oberjé

De partneravond wordt verzorgd door bekkenfysiotherapeut Pien Lever

Voor de cursus vult u een intakeformulier in, zodat wij op het juiste niveau kunnen gaan trainen. Kortom: actief trainen in een gezellige omgeving onder professionele begeleiding.

Wanneer

De cursus wordt gegeven op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Kosten

De kosten voor deelname aan de cursus ZwangerVitaal zijn €100.- voor het gehele traject.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met Fysiotherapie Kompas op 074 – 250 41 34 of mailen naar pien@fysiotherapiekompas.nl

Wilt u zich aanmelden voor de cursus ZwangerVitaal klikt u dan hier voor ons inschrijfformulier.

Of klik hier voor de flyer.

Openingstijden

Ma - Vr :  08.00 - 21.00 uur
Za          :  10.00 - 15.00 uur

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 133 822 03
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief