Programma’s

SlaapSlim

SLAPELOOSHEID: … om moe van te worden!

Iedereen slaapt weleens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet en boosheid. Je vraagt je af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan? Zal ik ooit weer beter slapen?

 

DE BEHANDELING: “ik voel me uitgeslapen!”

Een effectieve manier om van je slaapprobleem af te komen is met de SlaapSlim-methode. Je slaapcoach gaat samen met jou aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met praktische tips en oefeningen. Je krijgt weer grip op je slaap, voelt je energieker en kunt zo weer alles uit je dag halen!

 

Janette is psychosomatisch oefentherapeut en opgeleid in het behandelen van slapeloosheid. Samen werk je aan het bereiken van jouw doel en kiezen we welke tools jij nodig hebt voor een gezond slaappatroon. Je krijgt ook gratis toegang tot een website met ondersteunende ontspanningsoefeningen, opdrachten en tips waardoor thuis oefenen nu nog makkelijker is!

Voor meer informatie:

Janette Blok, psychosomatisch oefentherapeut Cesar, tel 074-2504134 of janette@fysiotherapiekompas.nl

Workshop Slaaples

Slapen ondersteunt het herstellend vermogen van lichaam en geest. Goed slapen is dan ook belangrijk bij het creëren van de juiste balans in uw leven. Spanningen, drukte, verveling, leegte, verdriet, ongemakken, pijn, zorgen, problemen en angsten kunnen de balans verstoren en slaapproblemen veroorzaken. Een goede nachtrust komt binnen handbereik wanneer u de combinatie van gedrag, gevoelens en gedachten weer op de rit zet.

In deze praktische workshop krijgt u oefeningen en tips die u helpen de rust weer in uw hoofd toe te laten en gezond slaapgedrag te ontwikkelen. Na de workshop kunt u thuis zelf aan de slag met behulp van het boek Slaaplessen.

Docent: Janette Blok, Slaapoefentherapeut, Oefentherapeut Cesar, Psychosomatisch oefentherapeut

Kosten?

Kosten: 25 euro inclusief het boek Slaaplessen van Francis Lanen-de Haan t.w.v. 15,95 €

Aanmelden verplicht via 074-2504134 of janette@fysiotherapiekompas.nl

Meer informatie?
Janette Blok, slaapoefentherapeut, tel. 074-2504134 of janette@fysiotherapiekompas.nl

Openingstijden

Ma - Vr :  08:00 - 21:00
Za :          10:00 - 15:00

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 133 822 03
info@fysiotherapiekompas.nl

facebook linkedin

Nieuwsbrief