Wie zijn wij

Pien Lever

 

Pien Lever is in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut (Enschede). Na verschillende cursussen gericht op bekkenproblematiek is Pien in 2012 afgestudeerd als Master Bekkenfysiotherapeut aan de SOMT.

Zij heeft jarenlange ervaring in zwangerschapsbegeleiding en verzorgt nu voor Fysiotherapie Kompas, samen met collega Rachel ter Stege-Oberjé, de bijeenkomsten ZwangerVitaal.

Er zijn veel redenen om bekkenfysiotherapie te overwegen. Bijvoorbeeld als je last hebt van urineverlies, als plassen moeilijk gaat, bij pijn in je onderbuik, pijn bij het vrijen of gewoon pijn in je bekkengebied. Maar ook bij het herstel van een operatie aan je blaas, baarmoeder of prostaat of vertraagd herstel na je bevalling kan ik je goed begeleiden. Eigenlijk is het verstandig om bij alle klachten rondom je bekken eens naar een bekkenfysiotherapeut te gaan. Ik kan deskundig meekijken, je goed onderzoeken en begeleiden of verder helpen.

Ik werk samen met huisartsen, verloskundigen maar ook met medisch specialisten zoals een gynaecoloog, uroloog en MDL-arts. Verder ben ik aangesloten bij de NVFB, onze beroepsvereniging.

Klachten in deze regio zijn vaak complex en het zoeken maar vooral het vinden van mogelijke oplossingen voor deze klachten zijn vergelijkbaar met een puzzel. Ik word enthousiast van deze diversiteit en complexiteit.

Ik doe mijn werk met veel passie maar het allerbelangrijkste: hart voor de patiënt.

 

Pien is BIG-geregistreerd onder nummer 59034343304

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag

 

Pien Lever

Pien Lever

Bekkenfysiotherapeut

Openingstijden

Ma - Vr :  08.00 - 21.00 uur
Za          :  10.00 - 15.00 uur

Contactgegevens

Jacques Perkstraat 1
Inrit aan de Staringstraat
7552 JR Hengelo
074 - 250 41 34 / 06 - 133 822 03
info@fysiotherapiekompas.nl

YouTubefacebook LinkedIn

Nieuwsbrief